FROKOST 1

1 spsk. Grovvalsede havregryn ristes på en tør pande
Hæld lidt olie henover

Tilsæt:

1 bæger past. æggehvider tilsat lidt salt og peber
2 spsk. ost fedtfattig
Grønt ovenpå – Gulerødder – Squash el lign.

Frokost 2

2 skiver rugbrød ristet
1 spsk. Fromage frais
1 tsk. Sennep

Fromage Frais og sennep smøres på brødet.

Herefter

2 skiver ristet torskerogn
½ Citron presses udover
Karse og radiser ovenpå

 

Frokost 3
½ ds. tun i vand
2 blade bitre salat
4 kogte kartofler i skiver
2 drueagurker i skiver
2 spsk. af agurkelagen
1spsk. Olie – salt og peber
1 hårdkogt æg.


 

Frokost 4

100 g koldt kød
1 spsk. Sennep
1 citron
1 spsk. Olie
100 g spidskål
30 g emmentaler
1 spsk. Akaciehonning
Dild salt & peber